Objednávka kurzu - SERVIS VÍNA

Ve většině dnešních restaurací chybí kvalitní sommelier. Tato znalost je bohužel podceňována. Přitom dobře odprezentované kvalitní víno si svou péči zaslouží a zákazník to náležitě ocení.

Pokud nemáte ve svém týmu sommeliera, my vám jsme schopni naším školením vaše zaměstnance zasvětit do základů znalosti vín. My Vám ukážeme buď úplné základy pro běžný provoz, nebo z Vás uděláme mistry v oboru. To ovšem ne v jednom kurzu. V případě zájmu lze do kurzu zahrnout i sabrage.

NAUČÍME VÁS:

  • základy o vínech
  • jak správně zacházet s vínem u stolu hosta
  • vysvětlíme základní pojmy

Program školení je nastaven podle vašeho vinnného lístku. Pokud jej nemáte, jsme připraveni vám s výběrem a následně s grafikou pomoci.

Je jen na Vás, kolik se toho o vínech chcete naučit.

(*) Podívejte se prosím na naše obchodní podmínky.

Políčka označená “*” jsou povinná.