Poptávka na AUDIT podniku

Obvyklým nástrojem kontroly v gastronomický zařízeních je takzvaný Mystery schopping. Po vzájemné dohodě Vám provedeme audit prodeje Vašich služeb podle Vašich požadavků se závěrečným reportem. Výstupem bude návrh možných zlepšení pro zlepšení služeb.

ZA PŘEDEM DOHODNUTOU CENU DOSTANETE:

  • report o kontrolním nákupu
  • přehled o funkčnosti podniku
  • návrh na vylepšení a optimalizaci postupů
  • návrh trainee programu pro zaměstnance

Nejčastějšími chybami je většinou tzv. PROVOZNÍ SLEPOTA. Ať se nám to líbí, nebo ne, časem opravdu začneme přehlížet chyby a máme pocit, že je vše správně. Společně bychom měli najít případné nedostatky a ihned je napravíme.

V případě, že nenajdeme podstatnou chybu, vrátíme Vám náš zisk.

(*) Podívejte se prosím na naše obchodní podmínky.

Políčka označená “*” jsou povinná.